måndag 25 mars 2013

Facebook blir bäst i världen

När man läser IDGs artikel så blir man alldeles lycklig. Tänk vad tekniken har gått frammåt. Det är som vanligt Facebook som ligger i framkanten. IDG menar att Facebook på något sätt ska använda en dator för att räkna ut vilka kläder jag ska ta på mig.

Jag har tänkt lite på hur detta skulle fungera: Jag antar att det på något sätt måste komma hem någon till mig för att kolla igenom min garderob så att de vet vilka kläder jag har. Kanske kommer det hem en liten robot som räknar hur många strumpor jag har. Sedan måste jag väl förstås anmäla till Facebook när jag har köpt nya kläder.

Hoppas de har servrarna öppna under helgen, annars blir det ju jobbigt om jag köper nya kläder och jag inte kan anmäla det till Facebook. Tänk om jag ska på fest och servrarna ligger nere, hur ska jag få veta vad jag ska ta på mig?

Kanske måste man anmäla till Facebook när det är viktigt att de inte stänger ner servrarna när jag planerar att handla nya kläder. Jag tror det är bäst om Facebook skapar ett formulär på hemsidan där man kan anmäla sig att man vill köpa kläder i helgen. Om tillräckligt många vill köpa kläder samtidigt så kan jag tänka mig att det är ekonomiskt lönsamt för Facebook att låta oss handla kläder, annars får man meddelandet "Nej det är inte okej att du handlar nya kläder".